назад

Правова допомога – кожному: виїзний прийом у селі Бежів

DSCN097522 листопада директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та начальником відділу «Черняхівське бюро правової допомоги» Дариною Павловою провели виїзний прийом громадян у селі Бежів Черняхівського району.

Завдяки роботі мобільних точок доступу, кожен громадянин може отримати фахову юридичну консультацію з різних питань за місцем проживання.
Під час прийому директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда розповів про систему безоплатної правової допомоги. Акцентував увагу на тому, що з 2017 року розширилось коло осіб, які мають право скористатись допомогою професійного адвоката, послуги якого оплачує держава.
Місцевих мешканців цікавили наступні питання: порядок безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами, порядок набуття права власності на земельну ділянку для будівництва і обслуговування жилого будинку, призначення пенсії за віком, розміри пенсії за вислугу років, зарахування до стажу роботи іноземним громадянам часу роботи за межами України та інші.
Кожен, хто прийшов, отримав фахову правову консультацію.

DSCN0972 DSCN0971

{module РЦ}