назад

Правова допомога – військовослужбовцям Волині

31.08.2018 131 серпня 2018 року на базі Володимир-Волинської 14 окремої механізованої бригади працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги. Мета – створити сприятливі умови для надання військовослужбовцям Збройних Сил України, членам їх сімей безоплатної правової допомоги, сприяти захисту їх прав, що відображено в укладеному 11 грудня 2017 року Меморандумі про наміри щодо співробітництва між Координаційним центром з надання правової допомоги та Міністерством оборони України.

Під час роботи дистанційного пункту виконуючою обов’язки директора Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД Ларисою Базілою та головним спеціалістом відділу правової інформації та консультацій Юрієм Богданом надані роз’яснення та консультації відвідувачам щодо вирішення їх правових проблем.

Поряд із цим, обговорено питання щодо проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості військовослужбовців, зокрема шляхом організації робочих зустрічей, семінарів, круглих столів, обміну успішними практиками щодо захисту прав військовослужбовців та членів їх сімей, а також їх практичного застосування.

31.08.2018 222

На завершення прийому працівники центру поширили інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу та загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!».

Довідково:
Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua
Єдиний телефон системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).