назад
23.06.16

Правова допомога внутрішньо переміщеним особам Новосанжарського району

san12

23 червня 2016 року працівники Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД спільно з юристом Чернігівського громадського комітету захисту прав людини та членом Громадської організації «Небайдужі жінки Донбасу» провели консультування внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Новосанжарського району.

Даний захід проведено в рамках Програми Представництва Датської Ради у справах біженців в Україні та Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та Громадської організації «Небайдужі жінки Донбасу».

Усі бажаючі ВПО мали змогу цього дня отримати безкоштовні юридичні консультації та ознайомитись з порядком отримання безкоштовної вторинної правової допомоги.

     Окрім того, відбулась робоча зустріч з керівником Новосанжарського районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ігорем Романцем. Під час діалогу начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Ражик розповіла про систему безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області загалом, порядок отримання безкоштовної вторинної правової допомоги, перспективи роботи бюро правової допомоги в Новосанжарському районі та категорії осіб, які наразі можуть скористатись послугами адвоката за рахунок держави.