назад

Правова допомога засудженим

ZAC1Засудженні та ув’язненні мають право на безоплатну правову допомогу. Тому фахівці Регіонального та місцевих центрів регулярно проводять в установах виконання покарань прийоми громадян.

28 березня начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Тимур Кашапов спільно з в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Ковалем та інтегратором місцевого центру Вікторією Тогуновою здійснили виїзди до Житомирської установи виконання покарань № 8 та Житомирської виправної колонії №4.

ZAC2
У Житомирській установі виконання покарань №8 фахівці центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили прийом ув’язнених, які перебувають у слідчому ізоляторі та засуджених до довічного ув’язнення. Всім бажаючим були надані юридичні консультації. Тимур Кашапов роз’яснив присутнім основні критеріїв оформлення звернень до центрів безоплатної вторинної правової допомоги. Розповів ув’язненим громадянам, яким чином слід оформлювати своє питання у зверненні, які дані вказувати та які документи додавати.

Засуджені до відбування покарання у Житомирській виправній колонії № 4 також мали можливість отримати юридичні консультації з питань виконання вироків, а також інших справ цивільного характеру.

{module РЦ}

{module Житомирський МЦ}