назад
05.12.17

Правова експрес-гра «Подорож країнами Закону, Права та Моралі» для школярів смт. Вороніж Шосткинського району

ShM 171205 11Правова освіта та правове виховання молоді в дусі поваги до закону завжди були пріоритетними державними завданнями. Цей підхід диктує сьогодення. Для того, щоб збагатити і закріпити правові знання, сприяти формуванню правової свідомості підлітків, вдосконалювати вміння логічно мислити, висловлювати свою думку, 5  грудня  в рамках проведення Всеукраїнського тижня права працівниками Шосткинського місцевого центру Юлією Зацаринною та Наталією Олійник

для учнів 8-9 класів Воронізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.О.Куліша Шосткинської районної ради була проведена експрес – гра “Подорож країнами Закону, Права і Моралі”.

Мандруючи країною « Правова держава» інтегратор місцевого центру Юлія Зацаринна  разом з учнями пригадала основні етапи розвитку української державності, знання основних законів. Свої виступ інтегратор  поєднали такі форми роботи як «запитання – відповіді», міні-диспути та правові ситуації.

Наталія Олійник, начальник відділу представництва ознайомила присутніх з основними причинами та умовами скоєння злочинів серед підлітків та про відповідальність за протиправні дії. Підлітки ознайомились з процесом виникнення законів та правил у суспільстві.

ShM 171205 12

Під час заходу учні, розглядаючи різні ситуації, давали правдиву і етичну оцінку своїм діям і діям інших, вдосконалили вміння логічно мислити, висловлювати свою думку.

Захід пройшов у щирій і відвертій атмосфері. Всі учасники подякували за цікавий , пізнавальний і захоплюючий захід.

 

У разі необхідності, звертайтеся доШосткинськогоМЦзнаданняБВПД:

м.Шостка,вул.Горького,4;  т.(05449)7-30-94,7-28-05.