назад
26.07.19

Правова ігротека для дітей від Дрогобицького та Трускавецького бюро правової допомоги

Правову ігротеку, що складалася з окремих конкурсів та вікторин, провели для дітей різних вікових категорій дитячого закладу санаторного типу «Світанок», що у с. Станиля Дрогобицького району. Фахівці Дрогобицького та Трускавецького бюро правової допомоги спільно із соціальним партнером – Дрогобицьким міськрайонним центром зайнятості донесли дітям, що пізнавати свої права не лише корисно та потрібно, а й дуже цікаво.

«Угадай порушене право», «Зачаклований правовий годинник», «Живий кросворд» – ці та інші вправи допомогли дітям у ігровій, невимушеній формі пригадати, примножити знання про свої права та механізми їх захисту, а також про обов’язки та відповідальність неповнолітніх.
Крім цього, фахівець центру зайнятості провела з дітьми профорієнтаційну роботу, під час якої ознайомила дітей із Класифікацією професій, Формулою вибору професії, станом сучасного ринку праці.

Наприкінці заходу всі діти, що брали активну участь, отримали буклети та заохочувальні призи.

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).