назад

Правова освіта майбутніх педагогів

DSCN8260З нагоди проведення Всеукраїнського тижня права, працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 9 грудня 2015 року провели лекцію у вищому комунальному навчальному закладі «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського».

Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Степан Слащук розповів студентам про історичні аспекти прийняття Загальної Декларації прав людини, а також про їх захист та роль місцевого центру у цьому процесі.

Детальнішу інформацію про роботу центру, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу висвітлила у своєму виступі начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Лариса Базіла.

Головні спеціалісти місцевого центру Сергій Лесик та Василь Соколов, здійснюючи інформаційно-технічний супровід, розкрили діяльність центру у вигляді відео-презентації.

По завершенні зустрічі, практичний психолог коледжу Ігор Поліщук підкреслив значимість таких заходів, що підвищують правову культуру та освіту майбутніх педагогів.

DSCN8247 

DSCN8258

DSCN8252

DSCN8260

DSCN8269

DSCN8271