назад

Правова підтримка людей з особливими потребами

    У п’ятницю, 21 квітня, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василь Попадинець, заступник директора Лариса Фучко та очільник Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко провели робочу зустріч із головою Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександром Лизанцем та активістами осередку.

    Василь Попадинець розповів присутнім про їхні права, гарантовані державою, на отримання безоплатної правової допомоги та запевнив, що фахівці системи БПД на Закарпатті готові прийти на допомогу у вирішенні їхніх життєвих проблем правовим способом.

reabilitaz
    Учасники зустрічі обговорили питання укладення меморандуму про співпрацю у частині надання безоплатної правової допомоги членам осередку, проведенні спільних правопросвітницьких заходів.
    Олександр Лизанець висловив сподівання, що завдяки такій співпраці членам їхньої організації вдасться вирішити чимало проблемних питань, а також акцентував на важливості правової підтримки людей з особливими потребами.