назад

Правова підтримка: робоча зустріч на Калущині

1У приміщенні Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 4 жовтня відбулася робоча зустріч фахівців системи БПД.

Заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Ігор Королик, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами та начальник відділу правової інформації та консультації Калуського місцевого центру з надання БВПД Володимир Кіндюх і Ольга Жиркова обговорювали питання про ключові зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та Методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

2

Зокрема, змінено розрахунок оплати за підготовку та подання процесуальних документів з урахуванням змін до процесуальних кодексів, обмежено граничний розмір винагороди залежно від виду/стадії провадження/процесу та їх тривалості, оптимізовано значення низки заохочувальних коефіцієнтів.

Заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Ігор Королик наголосив щодо необхідності інформування адвокатів про вказані вище зміни у законодавстві.

3


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)