назад

Правова підтримка територіальних громад

  5  У четвер,14 вересня, Офіс реформ Закарпатського РВ Асоціації міст України у рамках проекту «Пульс», який впроваджує Асоціація міст України за підтримки USAID, організував прес-тур для журналістів обласних та всеукраїнських ЗМІ до Полянської сільської об’єднаної територіальної громади на тему «Розвиток туристично-рекреаційної та санаторної галузей». У заході взяла участь і представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області.

    Про нинішню ситуацію у курортній громаді та стратегічні плани по інноваційному розвитку рекреаційної сфери регіону та його населених пунктів журналістам розповіли голова Полянської ОТГ Іван Дрогобецький, виконавчий директор ЗРВ АМУ Іван Ревтій, старости сіл, які входять до Полянської громади, менеджери провідних рекреаційних об’єктів.

  4
    У рамках прес-туру начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання БВПД Оксана Дудаш поінформувала голову Полянської ОТГ Івана Дрогобецького та сільських старост Оленева, Родникової Гути, Родниковки, Плоского про діяльність системи безоплатної правової допомоги на Закарпатті. О.Дудаш зазначила, що фахівці місцевих центрів з надання безоплатної правової допомоги та бюро правової допомоги завжди готові надати безкоштовну юридичну підтримку мешканцям територіальної громади. А дізнатися як захистити свої права самому та підвищити правову свідомість усіх українців, навчити їх застосовувати права, гарантовані Конституцією та законами України, допоможе мешканцям громади Всеукраїнський просвітницький проект «Я маю право!», започаткований Міністерством юстиції.

  3

  2