назад

Правова підтримка внутрішньо переміщених осіб

Kremenchuk270720161

В рамках Програми Представництва Датської ради у справах біженців в Україні за фінансування Департаменту Єврокомісії з питань гуманітарної допомоги і захисту громадянського населення юристами громадських організацій “Небайдужі жінки Донбасу” та  ”Полтавська правозахисна група” проводяться консультації внутрішньо переміщених осіб у Полтавській області.

 

         26 червня  2016 року зустріч з громадянами, які вимушені залишити окуповані та небезпечні території відбулась у Комсомольському центрі соціальних служб для сім’ї та молоді. Участь у заході прийняла  начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомогиКременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Терещенко.

         Спільно з головою громадської організації “Полтавська правозахисна група” Юлією Плужник та юристами організації проведено консультування громадян з питань сімейного та спадкового права, трудового законодавства, отримання субсидій вимушено переміщеним особам  та інш.Kremenchuk270720162