назад

Правова підтримка: виїзні прийоми громадян

VPR2Справжня турбота та реальна допомога проявляються у деталях. Фахівці місцевих центрів та бюро правової допомоги намагаються надати юридичні консультації якомога більшій кількості мешканців Житомирщини, тому регулярно проводять виїзні прийоми.

15 березня фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели виїзний прийом громадян у селі Заможне Житомирського району. В.о. директора Олександр Коваль та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Сергій Файчук консультували мешканців з різноманітних правових питань. Більшість звернень стосувались спадкового права та соціального забезпечення.
Фахівці Житомирського місцевого центру розповіли присутнім про основні функції місцевих центрів та бюро правової допомоги, а також про всеукраїнський правопросвітницький проект «Я маю право», одне із завдань якого є систематичне і безперервне поширення серед громадськості правових знань.

VPR3
16 березня на базі Лугинського районного центру зайнятості пройшов виїзний прийом для громадян району.
Спеціалісти Лугинського бюро правової допомоги розповіли присутнім про безоплатну правову допомогу, а також розширення кола осіб які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Згодом надали фахові правові консультації, усім хто звернувся.

VPR5
16 березня головний спеціаліст Баранівського бюро правової допомоги Альона Виноградець провела виїзний прийом громадян у селищі міського типу Мар’янівка. За наданням безоплатної правової допомоги зверталися громадяни, яких цікавили питання оформлення спадкових документів та права власності на нерухоме майно, порядок стягнення аліментів та збільшення їх розміру, позбавлення батьківських прав та інше. Всім громадянам було надано консультації та роз’яснення.
У ході заходу на інформаційних стендах селищної ради було розміщено буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу, а також про проект «Я маю право!»

VPR1
19 березня начальник Малинського бюро правової допомоги Олег Алєксєєв провів прийом громадян в Управлінні праці та соціального захисту населення Малинської РДА.
Під час виїзного прийому громадян було надано консультації з наступних питань: професійна адаптації учасників АТО, оздоровлення та порядок взяття на квартирний облік, порядок приватизації земельної ділянки яка знаходиться в довготривалому користуванні.

VPR6

{module Житомирський МЦ}

{module Коростенський МЦ}

{module Нов.-Волинський МЦ}