назад

Правове консультування Івано-Франківським Місцевим центром з надання БВПД для мешканців Галицького району

329.01.2016 року Головним територіальним управлінням юстиції в Івано-Франківській області спільно з Івано-Франківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) та Громадською приймальнею Української Гельсінської спілки з прав людини в Івано-Франківській області організовано постійно діючий виїзний консультативний пункт в м. Галичі.

 

В рамках даного заходу юристи завітали в Галицьке районне управління юстиції, Територіальний центр обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, управління праці та соціального захисту населення та Центр надання адміністративних послуг. Як наслідок, громадянам надано 10 консультацій та прийнято 1 звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Консультації надавалися з питань надання пільг працівникам освіти, реєстрації місця проживання тимчасово переміщених осіб, забезпечення житлом учасників АТО та реалізації права на пільги. Крім того, громадянам, які стояли в черзі до реєстраційної служби Галицького районного управління юстиції було роз’яснено порядок отримання вторинної правової допомоги.

Також, Центром налагоджено співпрацю з Галицькою центральною бібліотекою щодо організації онлайн-консультування громадян на базі бібліотеки. Так, вже з лютого 2016 року працівники Центру зможуть надавати онлайн-консультації жителям Галицького району.

Інформацію взято з сайту http://obljustif.gov.ua/ 


{gallery}pictures/2016.02.02_правове_інформування{/gallery}