назад
07.03.18

Правові інновації у сфері безоплатної правової допомоги

    28.02. – 01.03.2018. заступник начальника відділу правової інформації та консультацій Білоцерківського місцевого центру Юлія Філоненко взяла участь у заході «Воркшоп з правових інновацій у сфері безоплатної правової допомоги».
    Захід організовано проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, за фінансової підтримки Уряду Канади.

    Учасники заходу – фахівці системи БПД в Україні, їх партнери, адвокати, які співпрацюють з центрами з надання БВПД, клієнти системи БПД, фахівці у сфері сучасних технологій, представники громадських організацій, Міністерства юстиції України, вищих навчальних закладів, громадські радники.

    Супроводжували та координували роботу представники «Зони правових інновацій» (Legal Innovation Zone, далі – LIZ) Університету Раєрсона (Торонто, Онтаріо, Канада): засновник та виконавчий директор Кріс Бентлі, співзасновник та директор Херш Перліс та координатор LIZ Нафіз Ахмед.

    Під час заходу представники LIZ поділилися своїм багаторічним успішним досвідом зі створення та розвитку інновацій у сфері права та правосуддя, успішними проектами, які були реалізовані, підходами та інструментами, якими вони користуються для пошуку інноваційних ідей та їх втілення.
    Учасники тренінгу протягом двох днів шукали інноваційні рішення та відповіді на виклики, які існують у системі безоплатної правової допомоги.