назад

Правові консультації для мешканців села Дністрівка Кельменецького району Чернівецької області

IMG 20160810 09145310 серпня 2016 року на базі Дністровської сільської ради представники Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели виїзне консультування для мешканців с. Дністрівка.

Прийом громадян проводили директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Артем Дворський та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Олійник.

Переважна більшість громадян, які звернулися до представників місцевого центру по допомогу, зокрема щодо надання консультацій та роз’яснень, цікавились питаннями правового врегулювання відносин у сфері соціального забезпечення, цивільного та спадкового права. З-поміж них найбільше звернень було щодо оформлення спадщини, визнання права власності, надання соціальних пільг та гарантій тощо.

IMG 20160810 091213Цього ж дня, з метою обговорення підсумків взаємодії з питань надання безоплатної правової допомоги мешканцям сільської місцевості, визначення та формування дієвої моделі подальшої співпраці, а також для надання методичної допомоги директор місцевого центру провів зустріч з головою та працівниками сільської ради с. Дністрівка.

За результатами проведених перемовин між Кельменецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Дністровською сільською радою підписано меморандум про взаємодію та співпрацю.