назад

6WikiLegalAid (wiki.legalaid.gov.ua) – інформаційна платформа, що функціонує за принципом Wikipedia.

       Директор Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Бородіна презентувала правову довідкову платформу в Бібліотеці філії №10 ЦБС для дорослого населення м.Запоріжжя. Багато зацікавлених людей зібралось 13 грудня 2018 для того, щоб на власні очі дізнатись про нові можливості.

– Не знав, що робити, бо в поліклініці майже змушують підписати декларацію з тим лікарем, який мені не подобається, я хотів більше дізнатись про це, але взимку їхати далеко від дому не хочеться. Тепер зможу прийти до улюбленої бібліотеки та знайти все, що необхідно, – зізнався пенсіонер Григорій Іванович.1-1

       Інформація у WikiLegalAid постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. Цією базою можуть користуватись будь-хто – головне мати доступ до мережі Інтернет.

       Під час презентації інформаційну платформу було протестовано наживо – присутні обирали правову тему, по якій хотіли би дізнатися більше та шукали в довідковій системі. Всі питання, що виникали у присутніх на презентації було знайдено!

       1400 консультацій, які містить в собі WikiLegalAid охоплюють майже всі аспекти правовідносин, як виникають у суспільстві, а завдяки фахівцям системи надання безоплатної правової допомоги завжди підтримуються в актуальному стані.

Така система допоможе оперативно знаходити інформацію, де б ви не були. Платформою можна користуватись як з комп‘ютера, так і з будь-якого іншого пристрою, – зазначила Ольга Бородіна.

Якщо ви потребуєте консультацій або роз‘яснень законодавства, завертайтесь до:

Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 2-й поверх, тел.: 764-60-77, часи роботи: 8-00 – 17-00, з понеділка по п’ятницю.