назад

Правові консультації та роз’яснення для мешканців сільської місцевості

2017 03 30V1Сьогодні, 29 березня 2017 року, в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан провів виїзне консультування для мешканців села Коритне Вижницького району Чернівецької області.

Прийом громадян проводився на базі Коритнянської сільської ради та у приміщенні Стаціонарного відділення геріатричного будинку для людей похилого віку с. Коритне.

Переважна більшість громадян, які прийшли на прийом цікавились вирішенням земельних та спадкових питань у правовий спосіб. Зокрема, це питання щодо прийняття спадщини та оформлення спадкових прав на майно, поновлення строків для прийняття спадщини, черговості спадкування за законом, виділення земельних ділянок, оформлення землевпорядної документації тощо.

2017 03 30V2Окрім правових консультацій та роз’яснень Юрій Сележан поінформував присутніх про систему безоплатної правої допомоги краю, контактну та довідкову інформацію про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, які забезпечують правове обслуговування мешканців Чернівецької області, а також надав корисні тематичні матеріали про безоплатну вторинну правову допомогу.

Цього ж дня, Юрій Сележан провів робочі перемовини з головою Коритнянської сільської ради, під час яких було визначено правові потреби мешканців села та узгоджено питання щодо проведення подальших виїзних консультуваннях у відповідності до цих потреб.

Довідково! Юрисдикція Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги включає Вижницький та Путильський райони Чернівецької області.

Мешканці цих районів можуть звернутися по допомогу до спеціалістів місцевого центру за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100Б. Телефон: (03730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначений номер зі стаціонарних та мобільних телефонів є безкоштовними
та приймаються цілодобово).