назад

Правовий флешмоб у центрі міста Луцька

2viber image09 січня 2018 року представники системи БПД Волинської області спільно з працівниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області провели святковий правовий флешмоб для лучан та гостей міста.

Начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Андрій Петрик спільно з головним спеціалістом відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД Світланою Прус, а також представниками ГТУЮ у Волинській області: Миколою Герасимиком, Ольгою Костюк та Зоряною Лукашук провели акцію вуличного інформування, під час якої розповсюджували друковану продукцію у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» та інформацію про систему безоплатної правової допомоги.

3viber image

Громадяни, які брали участь у святкових заходах біля новорічної ялинки на Театральному майдані міста, мали змогу отримати інформаційні буклети з роз’ясненнями з найтиповіших правових питань, а також друковані матеріали з описом послуг, які надаються центрами і бюро правової допомоги та контактними даними усіх установ системи БПД області.

Усі зацікавлені також мали змогу отримати відповіді на запитання стосовно реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та дізнатися про порядок звернення за наданням безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).