назад

Правовий лікбез для вихованів дитячого притулку «Барвінок»

viber image14 жовтня 2017 року фахівці Другого дніпровського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з директором Віталієм Оліфером відвідали дитячий притулок «Барвінок». Правники поспілкувалися з дітьми на тему поведінки у суспільстві.

Працівники центру розповіли дітлахам про поведінку в повсякденному житті  – про те, як треба поводити себе на вулиці, з вихователем, зі старшими. Інформація умовно поділялася на чотири блоки, а саме: безпека в побуті, безпека на дорозі, пожежна безпека та збереження здоров’я дітей.

Щодо правил поводження на вулиці, то правники найперше розказали як безпечно переходити вулицю та як поводити себе з незнайомцями. Поговорили і про безпеку життєдіяльності – чого не можна робити в побуті та під час користування електричними приладами. Що стосується збереження здоров’я, то фахівці приділили особливу увагу харчуванню, гігієнічному догляду та фізичному вихованню. Для закріплення матеріалу для дітей підготували ряд запитань на які вони з ентузіазмом відповіли. 

Слід зазначити, що у ході відвідин притулку (які були вже далеко не першими) склалась дуже тепла і позитивна атмосфера. Наостанок зустрічі діти зробили гостям подарунок – продемонстрували свої акторські здібності, а ще танцювали, розповідали вірші та співали.

Нагадаємо, що Другий дніпровський місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Дніпро, проспект Слобожанський, 8. Графік роботи: пн-пт: з 9.00 до 18.00.

Контактний телефон: (056) 725-02-84; (068) 946-51-26; електронна пошта: dnipro2.dnipro@legalaid.dp.ua.

Детальну інформацію з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.

{gallery}news/2017/100/3{/gallery}