назад

Правовий турнір – як одна з форм правопросвітництва

law tournament 2Серед низки правоосвітніх заходів, що проводяться у ці дні в освітніх закладах Житомирщини у рамках обласного тижня правових знань, звертає на себе увагу правовий турнір за участю учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів м. Житомир та регіону.

Правовий турнір відбувся 25 квітня на базі Житомирського національного агроекологічного університету (ЖНАЕУ).

Аби здобути пальму першості, учасникам інтелектуальних змагань довелося пройти три основні етапи конкурсних завдань, в яких потрібно було виявити кмітливість, наполегливість, знання правових дисциплін.

У підсумку компетентне журі у складі представників ЖНАЕУ, Головного територіального управління юстиції у Житомирській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги визначило переможців.

Відтак перше місце завоювала команда Житомирського міського ліцею №25 «Феміда», друге – команда «Молодий юрист» Житомирської ЗОШ І – ІІІ ступеня №21. І третє дісталося команді «Житичі» Житомирської ЗОШ № 8.

Кожен учасник правового турніру отримав сертифікат, який дає майбутнім вступникам до ЖНАЕУ право на п’ятивідсоткову знижку за навчання зі спеціальності «Правознавство».

law tournament 3 law tournament 1