назад

Правовий захист аграріїв

KR1Надання правової допомоги аграріям, продовження роботи антирейдерських штабів на час посівної та збору врожаю, практичні поради щодо укладання договорів оренди землі. Ці та інші питання піднімались під час робочого візиту заступника Міністра юстиції України з питань державної реєстрації Олени Сукманової. Участь у заході взяла заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Наталія Радушинська.

По завершенню зустрічі мешканці Коростеня змогли отримати правові консультації на особистому прийомі. Відповідали на питання Олена Сукманова, Наталія Радушинська та начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар. Запитання стосувались приватизації земельної ділянки, тривалої невиплати батьком аліментів неповнолітній дитині, отримання свідоцтва про народження дитини у пологовому будинку, зміни імені дитині та ін.
Наталія Радушинська нагадала присутнім про безоплатну правову допомогу, яку мешканці Житомирщини можуть отримати у чотирьох місцевих центрах і 19-ти бюро правової допомоги.

– Незалежно від статків, у центрах та бюро безоплатної правової допомоги, усі громадяни можуть розраховувати на фахову юридичну консультацію. На адвокатський захист інтересів у суді можуть розраховувати соціально незахищені верстви населення, відповідно до ст.. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», – розповіла вона.

{module РЦ}