назад

Правовий захист біженців, шукачів захисту та осіб без громадянства

uZsaD9tG0js-124 та 25 жовтня у Києві проходитиме тренінг на тему: “Правовий захист біженців, шукачів захисту та осіб без громадянства”. Зазначений освітній захід проводитиметься Благодійним фондом “Право на захист” в рамках Проекту, що здійснюється у партнерстві з Агенством ООН у справах біженців в Україні, та спільно із Вищою кваліфікаційно-дисциплінароною комісією адвокатури України.

У межах Проекту оголошується відкритий конкурс на участь у дводенному тренінгу для юристів та адвокатів центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які прагнуть отримати навички та підвищити кваліфікацію у правовому захисті біженців, шукачів захисту та осіб без громадянства на національному та міжнародному рівнях.

Під час навчання учасники будуть ознайомлені з актуальними проблемами захисту прав негромадян України, правозастосовною практикою, міжнародними стандартами у сфері надання захисту, практикою ЄСПЛ, іншими практичними аспектами правової допомоги біженцям, шукачам захисту та особам без громадянства, а також навичкам управління конфліктами та подалання стресів.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку для участі у тренінгу: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIakA7lUgBuoijh-DBgpRLvT_SgjVdoCigaLAuKE3VXiK1Ag/viewform.

Останній строк подачі заявок – 9 жовтня до 18:00.

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 15 жовтня.

Програма тренінгу буде надіслана кандидатам, яки пройшли конкурсний відбір.

Участь у тренінгу є безконтовною.

За результатами навчання учасники отримають сертифікат.