назад

NS1Надзвичайно важливо аби правовий та соціальний захист був комплексним та послідовним. Саме тому необхідно підвищувати правову обізнаності населення. Кожен з нас може стати свідком порушення прав дитини і варто, в такій ситуації, не бути мовчазним спостерігачем, а знати, як допомогти і куди звертатись.

05 червня головний спеціаліст Народицького бюро правової допомоги Юлія Пінчук провела семінар для фахівців Народицької селищної бібліотеки на тему: «Особливості та загальні основи соціально-правового захисту дітей».
Учасники семінару дізнались, що з 7 січня 2018 року були внесені зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу». І зараз отримати безоплатну вторинну правову допомогу можуть не лише діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а усі діти».
Юлія Пінчук розповіла про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції «Я маю право!», та роздала інформаційні буклети.

{module Коростенський МЦ}