назад

Ceminar trening 24.11.2017 224 листопада 2017 року у рамках проекту «Правова підтримка ветеранів та учасників антитерористичної операції і членів їх сімей в Дніпропетровській області» на базі Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Громадська організація «Правозахисна Група «Січ»  провела навчальний семінар-тренінг на тему: «Як написати та кому подати грантову заявку на фінансування діяльності громадської організації. Громадська активність як основа діалогу з владою та гарантія захисту прав учасників антитерористичної операції і членів їх родин».

       Серед присутніх були місцеві громадські організації ветеранів АТО, представники інших громадських об’єднань, фахівці відділі правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів з усієї Запорізької області, представники органів місцевого самоврядування, зокрема Ігор Зубрицький, головний спеціаліст відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, взаємодії з військовими частинами Бердянської міської ради.

       Окрім правил грантрайтингу, ініціатори семінару запропонували присутнім обговорення можливостей та засобів впливу неурядових організацій на місцеві органи влади з метою підвищення ефективності їх діяльності.28.11.2017

       Під час зустрічі були підписано Меморандум про співпрацю між Правозахисною групою «СІЧ» та Бердянським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який обов’язково стане  запорукою подальшої плідної співпраці і підготовки та реалізації спільних проектів.

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД:

  • Адреса: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, буд. 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)
  • Телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, (095) 020-99-18, (096) 007-99-09,
  • Ел. пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua, 
  • Скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).