назад

Представляємо нові обличчя системи БПД в Шишацькому районі

persiy1008201645

09серпня 2016 року головою Шишацької районної державної адміністрації Віктором Іваненком проведена нарада, участь в якій взяли представники Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході наради заступник начальника відділу «Шишацьке бюро правової допомоги» Першого Полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Легейда розповіла присутнім про те, що з 1 вересня на території району запрацює бюро правової допомоги, де кожен зможе скористатись електронними сервісами Міністерства юстиції України та отримати безоплатну первинну правову допомогу – правову інформацію та консультації. Соціально незахищені громадяни матимуть змогу отримати доступ і до безоплатної вторинної правової допомоги – складання процесуальних документів та представництва в суді.

Також обговорювалося питання щодо виконання Програми правової освіти населення Шишацького району та включення представників Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги до районної міжвідомчої координаційно – методичної ради з правової освіти населення.