назад
20.02.18

Представникам органів місцевого самоврядування Котелевщини розкажуть про актуальні правові питання для громад

809d1083232e18830f8b462e83fe2cb9

22 лютого 2018 року о 10.00. за адресою: с-ще Котельва, вулиця Полтавський шлях, 221, зала засідань Котелевської РДА відбудеться кущовий семінар на тему: «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині».

           До участі у семінарі запрошуються депутати місцевих рад, посадові особи місцевого самоврядування, держслужбовці, представники громадських організацій Котелевського району.

Захід відбудеться за ініціативи та підтримки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, Полтавської обласної ради та обласної державної адміністрації, Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Під час семінару учасники дізнаються про актуальні питання розвитку місцевого самоврядування на Полтавщині, державні гарантії прав громадян та механізми їх захисту, реалізацію правопросвітницького проекту Я МАЮ ПРАВО, про права людини та механізми їх захисту.

Представникам територіальних громад також розкажуть про актуальні питання проходження служби в органах місцевого самоврядування, запобігання конфлікту інтересів у діяльності посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, суть та ключові питання реалізації реформи медицини

Представники Головного управління Держгеокадастру в Полтавській області  поінформують учасників семінару про напрями та форми протидії рейдерству в аграрній сфері.

Із соціального блоку питань присутні дізнаються про діяльність органів влади та місцевого самоврядування по запобіганню безробіттю в сільській місцевості, пенсійну реформу (суть та механізми реалізації).

Запрошуємо депутатів місцевих рад, посадових осіб місцевого самоврядування, держслужбовців, представників громадських організацій Котелевського району озброїтися правовими знаннями для покращення життя у своїй громаді!