назад

Представники Арцизького місцевого центру провели вуличне інформування громадян в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

artcis 220 лютого 2018 року спеціалісти Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марина Заволокина, Тарас Шурубура та Максим Андрійчук спільно зі спеціалістом Арцизького районного відділу ДРАЦС ГТУЮ в Одеській області Юлією Ботнар провели вуличне інформування громадян з нагоди Дня соціальної справедливості на тему: «Безоплатна правова допомога в Україні» та ознайомили їх з правопросвітницьким поектом «Я МАЮ ПРАВО!».

Спеціалісти Центру розповіли про діяльність Арцизького місцевого центру та висвітлили перелік категорій громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, громадяни дізнались про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції з метою підвищення юридичної грамотності українців та формування нової правової культури в суспільстві.

В ході вуличного інформування фахівці центру роздали інформаційні матеріали з контактами Арцизького місцевого центру, буклети «Я МАЮ ПРАВО!» та інформаційні бюлетні «Юстиція відкрита для людей».

Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися до Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Арциз, вул. Будівельників, 15 б. Телефон: (04845)3-14-34, (097)123-15-63.

artcis 1

artcis 2

artcis 3

Того ж дня працівники Татарбунарського, Саратського та Тарутинського бюро правової допомоги, які є відокремленими відділами Арцизького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповідали жителям районів про їхні права у різних сферах життя та роздали інформаційні матеріали з правовими консультаціями та контактами бюро правової допомоги.

Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися до Саратського бюро правової допомоги за адресою: смт. Сарата, вул. Чкалова, 2 (другий поверх). Телефон: +38 (04848) 2-31-50;

Татарбунарського бюро правової допомоги за адресою: м. Татарбунари, вул. Тура, 48. Тел: +38 (04844)3-18-46;

Тарутинського бюро правової допомоги за адресою: смт.Тарутине, вул. Центральна, 124. Тел: +38 (04847) 4-04-71; +38 (04847) 4-04-47.

byro artcis 1

byro artcis 2

byro artcis 4

byro artcis 5

byro artcis 6

byro artcis 7