назад

Представники Другого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели інформаційні семінари для студентів

seminar technikum 11.2016 116 та 18 листопада фахівці Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з нагоди Всеукраїнського тижня права відвідали Механіко-технологічний технікум Одеської національної академії харчових технологій.

Захід, організований і проведений в технікумі, складався з декількох етапів.

Так, 16 листопада для студентів першого курсу в.о. начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами безоплатної первинної правової допомоги Алла Перетятко спільно з головним спеціалістом відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Мирославою Колендою провели семінар на тему «Чому так важливо кожному бути обізнаним у правовому просторі?».

seminar technikum 11.2016 2

Фахівці розповіли студентам, чому важливо знати свої права, куди треба звертатися, якщо настигла правова проблема, наслідки того, коли людина залишається зі своєю проблемою наодинці, а також роль системи безоплатної правової допомоги в цих питаннях. Студенти переглянули відео презентацію про функціонування системи БПД та ролі адвоката в цій системі, а також отримали буклети інформаційно-правового характеру.

18 листопада для студентів першокурсників Алла Перетятко провела семінар на тему «Функціонування системи безоплатної правової допомоги. Адвокат як основний провайдер системи безоплатної вторинної правової допомоги». Крім того, в приміщенні бібліотеки головний спеціаліст відділу представництва Олександр Зінькевич проконсультував персонал учбового закладу технікуму.

seminar technikum 11.2016 1

Студенти технікуму під час семінару були активними, задавали питання, що свідчить про їх бажання бути освіченими. Відтепер ще більше молодих людей мають можливість отримати відповіді на свої правові питання самостійно або через своїх законних представників.

Команда Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги висловлює окрему вдячність за співпрацю та допомогу в організації проведеного заходу педагогу з права Катерині Миколаївні Мілент’євій.  


Другий місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

Адреса: м. Одеса вул. Коблевська, 40

Електронна адреса: odesa2.odesa@legalaid.gov.ua

Скайп: legalaid_odesa2 (консультування громадян з 10:00 до 13:00)

Телефон: (048) 726-14-45, (048) 726-14-44