назад

Представники Другого одеського місцевого центру взяли участь у ярмарці вакансій Національного університету «Одеська юридична академія»

yarmarka vak 3З нагоди Дня карєри, який проводився факультетом адвокатури Національного університету «Одеська юридична академія», представники Другого одеського місцевого центру мали нагоду завітатина ярмарку вакансій та запросити до співпраці молодих, активних, цілеспрямованих юристів.

«Робота в системі безоплатної правової допомоги є престижною та надає можливість отримати безцінний практичний досвід, який в майбутньому стане міцним фундаментом для професійного становлення, як кваліфікованого фахівця в сфері юриспруденції. Допомога людям – це кінцева мета та ціль нашої команди, яка мотивує нас виконувати свої обов’язки на найвищому рівні. Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта для того, щоб розробити дієвий алгоритм дій, який допоможе у вирішенні питань, з якими люди звертаються до Центру», – зазначила в.о. директора Другого одеського місцевого центру Алла Перетятко здобувачам.

Будучи членом нашої команди, ви отримаєте :

  • офіційне працевлаштування;
  • високий рівень матеріально-технічного забезпечення;
  • постійне підвищення професійних умінь та навичок;
  • перспективи кар’єрного росту;
  • дружній колектив.

yarmarka vak 3

yarmarka vak 4

yarmarka vak 5

Якщо Ви бажаєте якісно надавати правову допомогу, або Вам необхідна така допомога, запрошуємо до Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Одеса, вул. Коблевська, 40, тел: (048) 726-14-45, 726-14-44.