назад
29.01.16

Представники Хмельницького місцевого центру з надання БВПД провели зустрічі з керівниками смт Ярмолинець та району

DSC04599     27 січня директор Хмельницького місцевого центру з надання БВПД Григорій Гоцький та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Людмила Адамчук побували у смт Ярмолинцях. У ході робочого візиту вони провели низку зустрічей з керівниками району та селища.

     Під час зустрічі з головою Ярмолинецької районної ради Лаврентієм Копицяком, заступником голови районної ради Борисом Лисом, селищним головою Володимиром Хоптярем, заступником голови районної державної адміністрації Володимиром Байталюком та керівником апарату Олександром Цісарем говорили про налагодження механізму інформування мешканців району та селища про можливість та порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, перед посадовцями було презентовано проект районної програми надання безоплатної вторинної правової допомоги та передано її текст для опрацювання та вирішення питання про внесення на розгляд сесії районної та селищної рад.

     У ході робочої зустрічі з головою Ярмолинецького районного суду Миколою Баськовим йшлося про взаємодію місцевого центру та суддів при призначенні захисника особам, щодо яких розглядається питання про визнання обмежено дієздатними чи недієздатними, а також при розгляді справ про надання особі психіатричної допомоги в примусовому порядку.

     Основними питаннями, про які говорили під час робочої зустрічі з начальником управління соціального захисту Ярмолинецької районної державної адміністрації Антоніною Безкупською, були функціонування в районі мобільного соціального офісу та налагодження співпраці для організації спільних виїздів у віддалені сільські населенні пункти.

{gallery}img/novyny/2016/01_Sichen/29{/gallery}