назад

Представники Координаційного та Регіонального центрів відвідали Острозьке бюро правової допомоги

gol

Вчора, 30 листопада, заступник начальника відділу внутрішнього аудиту Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Олена Полоз, директор та заступник директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк та Сергій Іллюк в рамках робочої поїздки відвідали бюро правової допомоги в м. Острог.

Під час візиту працівники центрів з надання правової допомоги ознайомилися з діяльністю острозького бюро.

1

Наразі до центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги звертається велика кількість учасників антитерористичної операції. Переважно їх цікавлять питання щодо розміру грошової допомоги, яка виплачується відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», а також питання виділення земельної ділянки. Тому у рамках візиту відбувся також прийом громадян, під час якого чотири учасники АТО отримали фахові роз’яснення та консультації.

3

4

Окрім того, фахівці системи безоплатної правової допомоги – часті гості Національного університету «Острозька академія». Однак цього разу метою візиту стало ознайомлення фахівця Координаційного центру з таким сегментом діяльності центрів з надання БВПД Рівненщини як юридичні клініки pro bono. Зокрема, така клініка яка знаходиться в Острозькій академії, є однією з кращих в області.

5