назад

Представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілися з викладачами Володимир-Волинського педагогічного коледжу

DSCN833711 грудня 2015 року до Володимир-Волинського ВКНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського» на прохання дирекції коледжу повторно завітали представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. На цей раз учасниками зустрічі були викладачі даного освітнього закладу.

Працівниками місцевого центру було акцентовано увагу слухачів на важливість правової освіти як один із пріоритетів державної політики. За допомогою мультимедійної презентації проінформовано присутніх про діяльність та завдання місцевого центру з НБВПД.

По завершенні зустрічі присутні дійшли висновку, що проведення подібних заходів дає змогу підвищити загальний рівень правової культури, набути необхідних правових знань. Всеукраїнський тиждень права повинен бути не одноразовою акцією, а традиційним заходом у системі правового виховання людей.

DSCN8337

DSCN8340

DSCN8345