назад

Представники Регіонального центру взяли участь у навчальних зборах Головного управління національної поліції у Львівській області

police28 вересня 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації надавачів Наталія Мелян взяли участь у навчальних зборах, які проводились Головним управлінням національної поліції у Львівській області для керівників ізоляторів тимчасового тримання, самостійних конвойних підрозділів та відділів організації діяльності ІТТ ГУНП у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій та Львівській областях.

На зустрічі обговорювалися проблеми налагодження співпраці між відомствами, проблемні питання надання БВПД затриманим особам та співпраця підрозділів поліції з регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Ігор Микитин розповів про структуру та принципи роботи Регіонального центру, висвітлив проблеми, які виникають під час інформування центрів про затриманих осіб.

Упродовж навчальних зборів сторони дійшли згоди щодо удосконалення шляхів та способів інформування центрів.

Наталія Мелян зазначила низку проблемних питань адвокатів системи БПД, що виникають в процесі надання ними безоплатної вторинної правової допомоги затриманим особам та можливі шляхи їх вирішення.

В цілому, обговорення було конструктивним, із врахуванням всіх проблемних аспектів, що виникають у роботі різних відомств.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).