назад

Представники Регіонального центру взяли участь у засіданні Координаційної ради

SuR 2016 12 14 rada 114 грудня за участі заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентини ВОЛОБУЄВОЇ у приміщенні Сумської облдержадміністрації відбулося засідання Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Сумській області.

На заході члени Координаційної ради обговорили умови перебування військовослужбовців 58-ої бригади на території Шосткинського району, порушили питання надання твердого палива воїнам АТО та їх родинам та випадки відмов водіїв у безоплатному перевезенні учасників АТО, членів їх сімей та сімей загиблих.

 

SuR 2016 12 14 rada 2

Регіональний центр ще раз нагадує, що учасники АТО, які мають статус учасника бойових дій, мають право на отримання правових послуг системи безоплатної вторинної правової допомоги. Для підтвердження статусу, звернувшись до центрів або бюро з надання БВПД, необхідно мати при собі посвідчення учасника бойових дій встановленого зразка. Звернутися можно до центрів або бюро, чи зателефонувати на «гарячу лінію» 0-800-213-103.

SuR 2016 12 14 rada 3