назад

Представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Львівської установи виконання покарань обговорили майбутню співпрацю

RC kolonia23 жовтня відбулась зустріч між представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області та Державної установи «Львівська установа виконання покарань (№19)».

Директор Регіонального центру Ігор Микитин та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів РЦ Наталія Мелян обговорили з підполковником, в.о. заступника начальника з соціально-виховної та психологічної роботи Юрієм Хлопиком та бібліотекарем установи Лідією Ільків основні напрями співпраці з метою вжиття спільних заходів для забезпечення надання безоплатної правової допомоги засудженим.

Сторони також домовились про організацію спільних зустрічей та семінарів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості засуджених осіб щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу.

Зазначена співпраця відбувається в рамках підписаного 17 вересня Меморандуму про співпрацю між Координаційним центром з надання правової допомоги, Адміністацією Державної кримінально-виконавчої служби України та Державною установою «Центр пробації.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).