назад

Представники Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області виступили в ефірі обласного радіо

IMG 452825 липня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина Волобуєва та начальник відділу забезпечення роботи контактного центру системи БВПД Олексій Рибалка взяли участь у записі програми «По суті», що вийшла в ефірі Сумського обласного радіо «Слобода FM» (хвиля 88,1 у Сумах).

Для слухачів прозвучала інформація як про роботу Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області загалом, так і про діяльність контакт-центру, що нещодавно запрацював у штатному режимі.

Валентина Волобуєва розповіла про структуру центру та специфіку його роботи: «Основними завданнями Регіонального центру є підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення (правопросвітництво), надання безоплатної первинної правової допомоги і безоплатної вторинної правової допомоги та забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України».

IMG 4529

Про запуск роботи контактного центру Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області у штатному режимі розповів Олексій Рибалка. «Ще перебуваючи на етапі роботи в тестовому режимі ми помітили стрімкий ріст  кількості звернення громадян до наших спеціалістів. Тож в перспективі плануємо розширити колектив контактного центру до семи осіб (зараз працює шестеро спеціалістів)», – повідомляє він.

Довідково про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.

 

Звернутися до контактного центру системи БВПД Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області можна за телефоном 0-800-213-103 з 07:00 до 21:00 щоденно, без вихідних.