назад
24.12.15

Представники Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у засіданнях комісій Славутської міської та Шепетівської районної рад

20151222 162236     22 та 23 грудня 2015 року в. о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Святослав Футій і начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік взяли участь у засіданнях постійних комісій Славутської міської та Шепетівської районної рад.

     Під час засідань комісій розглядали питання «Про Програму безоплатної правової допомоги населенню міста Славута на 2016-2017 роки» та «Про Програму безоплатної правової допомоги населенню Шепетівського району на 2016-2017 роки».

     Презентував проекти зазначених програм Святослав Футій. У своєму виступі він ретельно обґрунтував необхідність їх прийняття задля удосконалення механізму надання безоплатної правової допомоги населенню.

     Крім того, в. о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні та зокрема діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Присутні також отримали інформаційні листівки.

     Учасники обох засідань одностайно схвалили запропоновані програми та рекомендували внести їх на розгляд сесій Славутської міської та Шепетівської районної рад.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/24{/gallery}