назад
18.12.15

Представники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вто-ринної правової допомоги провели виїзний прийом громадян

 wZX X5ZMK0     Хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які правові послуги можна отримати в місцевому центрі, куди необхідно звертатися для одержання безоплатної вторинної правової допомоги – відповіді на ці та багато інших запитань отримали мешканці Старокостянтинівщини, побувавши 16 грудня на виїзному прийомі громадян, який провели працівники Старокостянтинівського місцевого центру з НБВПД.

     Зокрема головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та в. о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучок зустрілися з громадянами в приміщенні Огіївської сільської ради.

     Впродовж прийому відвідувачі отримали друковані матеріали з інформацією про систему безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, було надано чотири правові консультації. Найчастіше потребували роз’яснення окремі питання пенсійного забезпечення та земельного законодавства.

     Щоб обговорити питання налагодження ефективної взаємодії Центру та Огіївської сільської ради, Євгеній Грабчук зустрівся з головою села.

     Того ж дня головний спеціаліст відділу організації НБВПД та роботи з адвокатами Марія Гаврилюк разом із співробітниками Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості і управління соціального захисту населення Старокостянтинівської РДА здійснили виїзний прийом громадян в приміщенні Баглаївської сільської ради.

     У цьому населеному пункті за правовими консультаціями звернулися четверо громадян. Як і в попередньому випадку, селяни потребували фахової допомоги у питаннях, що стосувалися земельного законодавства, а також призначення субсидій та оформлення спадщини.

Детальну інформацію про те, які категорії громадян мають право безоплатну вторинну правову допомогу та куди необхідно звертатися для її отримання, мешканці села зможуть дізнатися із брошур, які залишили у сільській раді.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/18{/gallery}