назад

Представники Сумського місцевого центру з надання БВПД провели семінар для осіб з обмеженими можливостями

SuM 2017 08 15 seminar SCZ 115 серпня в приміщенні Сумського міського центру зайнятості з метою поширення інформації щодо надання безоплатної правової допомоги проведено семінар для осіб з обмеженими можливостями.

Начальником відділу організації надання правової допомоги та роботи з адвокатами Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрієм Качановим роз’яснено порядок звернення до Центру та отримання первинної/вторинної правової допомоги щодо порушених прав.

«Сумський місцевий центр готовий надавати правову допомогу, що передбачає захист та представництво інтересів осіб з інвалідністю в судах, органах та перед іншими особами», – наголосив Андрій Качанов.

Також нагадав, що в центрі запроваджена адресна правова допомога для осіб, які не в змозі самостійно пересуватись для особистого спілкування та що особа, яка бажає отримати безоплатну вторинну правову допомогу, має право подати будь-який інший документ, який підтверджує належність до суб’єкта права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Адреса Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м.Суми, вул. Покровська, 9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.