назад

Представники системи БПД Одеської області провели ознайомчий курс “Правнича допомога в Україні” для кандидатів на посаду судді, слухачів Національної школи суддів України

shk sud 13Дводенне навчання проводиться в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові та Чернівцях. Такий курс дасть змогу покращити розуміння цінностей та принципів діяльності системи безоплатної правової допомоги серед правничих спільнот.

В Одесі таке навчання проводилося впродовж 16-17 травня 2019 року у приміщенні Регіонального відділення Національної школи суддів України.

Навчальний курс включає такі теми, як цінності системи безоплатної правової допомоги, її функції та структуру, особливості адвокатської діяльності у системі БПД, взаємодію центрів з надання БВПД із судами, здійснення представництва інтересів суб’єктів права на БВПД в судах, стандарти якості процесуальних документів, стандарти якості надання БВПД, принципи та форми відновного правосуддя, питання довіри до суду.

Спікерами на тренінгу виступили директор Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області Світлана Клішина, начальник юридичного відділу територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Ніна Львова, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Олександр Мхітарян, директора місцевих центрів з надання БВПД Зося Славицька, Алла Перетятко, адвокат Микола Стоянов, заступник голови Комітету захисту професійних прав адвокатів та реалізації гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Одеської області Вадим Семенов.

shk sud 13

shk sud 9

shk sud 10

shk sud 11

shk sud 12

shk sud 2

shk sud 4

shk sud 5

shk sud 6

shk sud 8

shk sud 7

shk sud 14

shk sud 15

shk sud 17

shk sud 16