назад

Представники системи БВПД Сумщини почали роботу в межах семінару, присвяченому взаємодії з вразливими категоріями населення

2017 08 16 SuR SumDU216 серпня в межах реалізації Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та Сумським державним університетом представники Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області та Сумського місцевого центру з надання БВПД взяли участь у дводенному семінарі на тему «Техніки розвитку бізнес-активності у місцевих громадах». Організаторами заходу є Сумський державний університет та ГО «Інтелект Сумщини» за підтримки Swiss Agency for Development and Cooperation.

Завдання семінару – відпрацювати нові технології роботи з вразливими категоріями населення, зокрема – посилення активності і професіоналізму нових лідерів громадських організацій та установ, які працюють з внутрішньо переміщеними особами шляхом створення ефективної програми по бізнес-розвитку онлайн.

2017 08 16 SuR SumDU4

2017 08 16 SuR SumDU3

«Внутрішньо переміщені особи – це категорія громадян, з якою працюють представники системи БВПД. Тож семінар дозволить нам почерпнути нові знання для знаходження нових підходів під час роботи з вказаною групою клієнтів», – говорить заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Валентина Волобуєва.

2017 08 16 SuR SumDU6

2017 08 16 SuR SumDU5

Протягом двох днів з учасниками заходу працюватимуть тренери Володимир Дементов, Станіслав Магнатов та Дмитро Тіщенко. Під час семінару його учасники не лише отримують теоретичні знання, а й відпрацьовують нові навички на практиці.

2017 08 16 SuR SumDU1

2017 08 16 SuR SumDU7

Продовжуйте слідкувати за інформацією щодо перебігу другого дня семінару на сайті Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області.