назад
27.10.16

Представники Третього київського місцевого центру взяли участь у круглому столі

9218694560779374944 account id1Директор та головний спеціаліст відділу представництва Третього київського місцевого центру Юрій Рудих та Владислав Шкурко взяли участь у круглому столі на тему «Практричне втілення національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Дарницькому районі», що відбувся у приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

На круглому столі підмімались актуальні питання стосовно громадянського суспліьства як дієвого інструменту захисту прав та шляхи взаємодії між ІГС та владними інституціями. Учасники столу обговорювали та уточнювали нюанси неприбуткових органіізацій: облік та оподаткування. Вирішували питання законодавчого регулювання діяльності неприбуткових організацій, стосовно приведення їх до відповідності до нового статуту громадської організації.

Представники Третьго КМЦ з надання БВПД провели роз’яснювальну роботу з представниками громадських формувань та розповсюджували інформаційні буклети, а також обмінялися контактними данними з громадськими об’єднаннями, які займаються допомогою ветеранам та бійцям АТО.

Організаторами заходу виступили Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація та Громадська рада при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації.

У заході взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції у м. Києві Куценко Станіслав Ігорович, заcтупник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Сигидин Віталій Михайлович, начальник відділу державної реєстрації друкованих ЗМІ та громадських фолрмувань управління державної реєстрації ГТУЮ в місті Києві Клапцуняк Віталіна Миколаївна, голова Громадської ради Назаренко Богдан Станіславович, начальник відділу з питьань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дарницької районної у м.Києві державної адміністрації Недбайло Олег Андрійович, заступник Голови Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації Захарченко Петро Петрович, а також представники громадських формувань.

 6528861973905412741 account id1117471170037432325 account id141324