назад
02.05.18

Представили директорку Регіонального центру у Миколаївській області

gnatychaЗа результатами відкритого відбору директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області призначена Наталія Вікторівна Гнатуша. До цього вона працювала заступником директора Другого миколаївського місцевого центру.

Представлення директорки відбулося сьогодні, 2 травня, у форматі відео-конференції директора Координаційного центру Олексія Бонюка та колективу Регіонального центру.

02.05.2018   direktor mukolaiv 2

За словами директора КЦ, відкритий відбір на посаду директора – це ефективний спосіб знайти саме тих фахівців, які потрібні на керівних посадах.

«Перед новим керівником стоять серйозні виклики: вирішувати питання загальної координації, взаємодії з партнерами, тісної роботи з командою та налагодження ефективної комунікації. При цьому фундаментальний вектор залишається незмінним – робити кроки, щоб система стала ще більш ефективною», – наголосив Олексій Бонюк.

Нагадаємо, у межах відбору на посаду директора Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області було подано 19 заявок.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook         YouTube YouTube         Google Google+  тTwitter