назад
09.12.14

ПРЕС-АНОНС. Презентація проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”

 
QALA logo UKR

Проходить акредитація на участь представників засобів масової інформації в презентації україно-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

11 грудня 2014 року відбудеться презентація проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у співпраці Координаційним центром з надання правової допомоги, фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади, та має на меті покращення рівного доступу до правосуддя для населення України шляхом підтримки впровадження системи безоплатної правової допомоги та підвищення рівня обізнаності населення щодо прав на отримання безоплатної правової допомоги.

До участі у презентації запрошені Посол Канади в Україні Роман Ващук, директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський, президент Правової допомоги Альберти Сюзан Полкоснік, віце-президент з питань політики, досліджень та зовнішніх зв’язків Правової допомоги Онтаріо Девід МакКілоп, керівництво регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, представники адвокатської спільноти, зокрема, адвокати, які надають безоплатну правову допомогу, представники міжнародних та громадських організацій, а також проектів міжнародної технічної допомоги, які працюють у сфері верховенства права.

Акредитація журналістів триває до 1200 11 грудня 2014 року.

Акредитуватись можливо за електронною адресою: office@qala.org.ua, або телефоном: 094-831-01-82. Контактна особа від проекту – Іванна Атаманчук.

_________________________________________________________________________
Час проведення: 11 грудня 2014 року з 1600 до 1800 
Місце проведення: Будинок офіційних прийомів (вул. Грушевського, 22)
_________________________________________________________________________

В рамках презентації, зокрема, відбудеться обговорення результатів навчального візиту української делегації до Канади, який тривав з 22 листопада до 5 грудня 2014 року та був спрямований на вивчення особливостей надання правових послуг населенню у провінціях Онтаріо, Альберті та Британській Колумбії.

Переглянути короткий опис проекту “Доступна та якісна правова допомога в Україні”.