назад
22.11.16

Прес-конференція на тему «Як не втратити статус неприбутковості? Покрокова інструкція реєстрації неприбуткової громадської організації»

uvaga23 листопада 2016 року о 15.00 в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16, м. Київ, Україна) відбудеться прес-конференція «Як не втратити статус неприбутковості? Покрокова інструкція реєстрації неприбуткової громадської організації», де буде докладно роз’яснено процедуру реєстрації неприбуткової громадської організації.

Мета конференції: роз’яснення ситуації, що виникла в окремих регіонах України з питань державної реєстрації громадських формувань (у тому числі, пов’язану з необхідністю внесення до 01 січня 2017 року змін до установчих документів громадських формувань, які мають намір бути включеними до Реєстру неприбуткових установ та організацій) та надання консультацій у цій сфері.

Учасники заходу:
1. Заcтупник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві – Віталій Сигидин;
2. Начальник відділу легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві – Віталіна Клапцуняк;
3. Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві – Оксана Василяка.
Громадські активісти.

Організатори запрошують представників громадських організації, молодих юристів, громадських активістів взяти участь у заході.