назад

Презентація проекту «Київський Діалог» та конкурсу міні-грантів для локальних проектів у м. Калуш

Світлина від Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.14 липня у м. Калуш відбулася презентація проекту «Київський Діалог» та конкурсу міні-грантів для локальних проектів. На заході були присутні працівники виконавчого комітету та депутати Калуської міської ради, представники громадських організацій, громадські активісти, а також представник Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Київський Діалог» – це німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує в собі мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяє демократичному розвитку України.

Світлина від Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Проект спрямований на те, щоб ідентифікувати як політичну еліту, так і впливових акторів громадянського суспільства в Україні, які в майбутньому стануть опорою німецько-українських та європейсько-українських відносин, запросити обидві сторони до конструктивного діалогу та скріпити їхню проєвропейську позицію.

Світлина від Калуський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасники заходу більше дізнались про нові можливості для громадських активістів, влади та бізнесу, активно обговорили проблеми м. Калуша, які можна вирішити спільним зусиллями та розповіли про свої ідеї покращення міста.В ході діалогу працівник Центру розповіла про необхідність підвищення правової обізнаності населення та можливі шляхи розвитку громадянського суспільства в Україні.
Також присутні більше дізналися про підготовку проектної пропозиції та реалізацію проекту.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

e-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)