назад

Презентація Сумського місцевого центру перед депутатами Сумської районної ради

160422 01Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко 21 квітня взяла участь у шостій сесії сьомого скликання Сумської районної ради, яка пройшла під головуванням Вадима Акпєрова.

У засіданні також взяли участь голова Сумської районної держадміністрації Геннадій Дорошенко,обласні депутати Володимир Поцелуєв, Катерина Приходько, Дмитро Нагорний, начальник Сумського відділу місцевої прокуратури Руслан Харитоненко,  в.о.начальника Сумського міжрайонного відділу поліції Олексій Шаповалов, народні обранці Сумського району, керівники управлінь та відділів районної державної адміністрації та районних установ і організацій, сільські та селищні голови.

Сесія розпочалася урочистістю: згідно Указу Президента України Петра Порошенка голова районної ради вручив медаль «За заслуги перед Вітчизною» мешканцю села Бездрик  Олександру Роговенку.  

У ході пленарного засідання було розглянуто 55 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях та на президії районної ради.

Одним з питань стала презентація Валентиною Трошечко діяльності центру з початку 2016 року. Вона зосередила увагу на збільшенні кількості клієнтів порівняно з минулим роком. Це говорить про те, що вуличне  інформування населення, виїзні прийоми в райони, виступи на радіо та телебачення дають змогу якомога більше дізнатися громадянам про роботу та діяльність центу, де надається безкоштовна правова допомога.

 

Також директор закликала обранців району сприяти розвитку системи безоплатної правової допомоги у себе в районі.