назад

Презентація системи НБВПД у Зарічненському районі

main

13 серпня 2015 року в. о. директора Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Микола Павлюк та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Юлія Олешкевич з робочим візитом відвідали Зарічненський район, де зустрілись з головою Зарічненської районної ради Миколою Якушиком та головою Зарічненської райдержадміністрації Анатолієм Смаглюком.

В ході зустрічі очільник МЦ з НБВПД наголосив на важливості співпраці із суб’єктами надання первинної правової допомоги з метою захистуконституційних прав та законних інтересів громадян. Такожвисвітлено основні напрямки діяльності Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомогита роздано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає місцевий центр, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, контактна інформація. За домовленістю, вказані друковані матеріали будуть розміщені на інформаційних стендах кожної сільської ради району.

Після зустрічей з представниками місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, проведено робочу зустріч з представниками  Зарічненського районного суду та адвокатами, де обговорили організаційні питання щодо надання БВПД.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/vstanzar{/gallery}