назад

Про діяльність сімейних радників у Львові говорили представники обласних структур Львівщини

RC narada1Нарада щодо обговорення роботи сімейних радників відбулась 1 листопада за участю представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, Головного територіального управління юстиції, Національної поліції, Львівського правового клубу PRAVOKATOR, Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем», соціальних служб та громадськості.

Мета зустрічі – визначення спільних скооринованих дій державних структур та громадськості під час роботи сімейних радників.

Так, учасники наради активно обговорили роль усіх, хто зможе надати кваліфіковану допомогу особам, що постраждали від насильства у сім’ї – від фахівців Центрів з надання безоплатної правової допомоги – до представники поліції та психологів соціальних служб.

Під час зустрічі директор Регіонального центру з надання БВПД Ігор Микитин та начальник ГТУЮ Тарас Грень домовились про презентацію проекту «Сімейні радники» за участі представників Міністерства юстиції України, системи безоплатної правової допомоги та соціальних партнерів 6 листопада на базі Львівського правового клубу PRAVOKATOR.

Нагадаємо, перша презентація проекту «Сімейні радники» – спільної ініціативи Мін’юсту, системи Безоплатної правової допомоги та громадськості – відбулась 16 жовтня у Києві.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).