назад

Про доступність правової допомоги мешканцям гірських населених пунктів говорилося в прямому ефірі на обласному радіо «UA: Карпати»

1На обласному радіо «Карпати» філії ПАТ «НСТУ» «Івано-Франківської регіональної дирекції» ТРК «Карпати» 5 вересня в.о. директора Володимир Ковальчук та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Мирослава Аннюк Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області взяли участь в інформаційно-аналітичні передачі «Тема дня» на тему «Доступність правової допомоги мешканцям гірських населених пунктів».

2

Два роки тому, у вересні, в усіх районах Івано-Франківської області запрацювали бюро безоплатної вторинної правової допомоги. Гостями прямого ефіру були в.о. директора Володимир Ковальчук та Мирослава Аннюк адвокат, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області.

3

У прямому включенні на «UA: Карпати» спілкувалися щодо доступності надання правової допомоги у найвіддаленіші куточки Прикарпаття, гірські населені пункти. До розмови долучилися начальник відділу представництва Коломийського місцевого центру з надання БВПД Надія Курилюк та начальник відділу «Косівське бюро правової допомоги» Сніжана Никифорак, які розказали про специфіку роботи системи БПД в частині забезпечення представництва інтересів осіб в судових органах, органах місцевого самоврядування та виконавчої влади; зокрема фахівець Косівщини  ознайомила про особливості надання безоплатної правової допомоги мешканцям гірських населених пунктів.

4

Аудіозапис прямого ефіру можна прослухати тут

 


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)